Метални дъгови постройки и съоръжения

Дъговидните халета са конструкции от самоносещ тип, изградени от стоманени дъги с ширина на профила 650 мм и дълбочина 208 мм от ламарина с дебелина 0.8 – 1.5 мм. с цилиндричен покрив трапецовидна ламарина с висок профил и коравина.
Валцованата стомана, използвана при производството, може да бъде поцинкована или да има покритие от боя и лак. Дебелината на стоманения лист може да бъде от 0.8 до 1.5 мм. Дължината на сградите е почти неограничена. Когато се инсталира  основната конструкция, лесно може да се планират прозорци, врати, порти, оцветени стъкла, декоративни елементи, рамки и удължения. За всеки обект се изготвя проектна документация съобразена с местоположението му/района в страната, предназначението му, изискване за архитектурен дизайн.
Дъгите са непрекъснати от началото до края , което изключва наставяне на ламарините и възможни течове на местата на застъпване на ламарините       
Всяка една дъга се свързва със следващата, като се завалцова всеки сантиметър.
Модерната инфраструктура се развива с толкова бързи темпове, че на строителния пазар се появи неотложна необходимост от бързо изграждащи се  конструкции с високи характеристики. Сградите трябва да бъдат трайни, надеждни и издръжливи и финансово изгодни.
Ако фирмата Ви се нуждае от изграждане на хангар, склад, магазин или нещо друго за кратко време и бихте искали да спестите възможно най-много за изграждането на този обект, тогава ви предлагаме да използвате нашите услуги! Това ще ви позволи да спестите пари на всеки етап от строителния процес. Сроковете за доставка на метални елементи се измерват в дни и часове, а не седмици и месеци, както при конвенционалното строителство. Устойчивостта на конструкцията и корозионната устойчивост на използвания метал намаляват разходите за поддръжка на изградената сграда през целия срок на експлоатация (до 50 години).